Stan Laurelstrook 57, 2726 VZ Zoetermeer

Trauma therapie

De wachtlijsten voor psychische zorg van cliënten met trauma, burn-out of depressieve klachten is soms ruim 22 weken! Met ruim 92.000 personen die in Nederland op hulp wachten is het waardevol om een deel van deze groep te kunnen helpen en behandelen.

Wij werken zonder wachtlijst en kunnen cliënten binnen drie weken helpen. Dit doen we met een unieke methodiek voor wegnemen van trauma, PTSS, angst en depressie. Het zijn zaken waar een steeds grotere groep mensen in onze samenleving mee te maken heeft. Via de reguliere zorg zijn dit “problemen” die zelden snel kunnen worden opgelost.

Dus hoe helpen wij hierbij?
Via moderne geavanceerde trance technieken & geavanceerde NLP technieken, samengebracht in een nieuwe en unieke methodiek.

We geloven in deze methodiek en hebben prachtige resultaten geboekt. Hierdoor kan de TCT methodiek het verschil maken voor cliënten met o.a. trauma. Hiermee hun leven weer teruggeven en onbelemmerd hun pad laten vervolgen.

Op basis van, vaak verborgen, (hulp)bronnen in de client zelf kunnen we het grootste deel van het “probleem”, zo niet alles, vaak oplossen in slechts één sessie.

Werken met trauma of PTSS is in de reguliere zorg vaak een uitdaging voor een hoop therapeuten, coaches of familie/vrienden. Vaak omdat je diep in contact komt met het trauma middels herbeleving. En dat is niet altijd prettig of wenselijk. 

Deze methodiek maakt alles veel gemakkelijker bij het (ver)werken met trauma’s. En het mooiste is dat het niet nodig is om in te gaan op de details van het daadwerkelijke trauma. Dus geen herbeleving!

Wat kun je verwachten?
  • Professionele begeleiding
  • Therapeut met ruime kennis en ervaring
  • Aandacht voor jouw hulpvraag
  • Snelle en doeltreffende methodiek
  • Nazorg & advies
  • Een onbelemmerd leven
Prijsoverzicht

Trauma behandeling, één sessie     € 149
Trauma behandeling, bundel op aanvraag

Heb je een vraag aan ons of wil je direct een afspraak maken?
Praktijkgegevens

Stan Laurelstrook 57
2726 VZ Zoetermeer
085 744 08 08
info@brainenbodycare.nl

Lid van
www.vact.nu
Aangesloten bij
Balansportaal.nl

2022 © | Brain & Body Care