Stan Laurelstrook 57, 2726 VZ Zoetereer

Veel gestelde vragen..

Ja dat kan 🙂
Zelfs het aandachtig en geconcentreerd deze website door nemen is al een vorm van trance.

Wij zijn niet aangesloten op de BIG registratie register van de zorgverzekeraars. Hierdoor hebben we de vrijheid je ook echt te helpen en niet dat een zorgverzekeraar bepaald hoe lang een sessie mag duren. We bieden zorg en geen commercieel ingegeven protocol.
Wel is het mogelijk aan het eind van het jaar de sessie als ‘bijzondere zorgkosten’ op te voeren bij de belastingdienst. Dan kom er toch nog een deel terug via de belastingdienst. 

Jazeker, hypnose is effectief op bijna alle hulpvragen die jij hebt. In enkele gevallen zullen we een contra diagnose stellen en je terug verwijzen naar de reguliere zorg. Dit bespreken we eerst.

Lastig aan te geven, dit is per client verschillend. Vaak kunnen we al in één sessie een positief blijvende verandering geven, soms zijn twee of drie sessies nodig. Heb je een cluster van issues, dan zou een langer traject mogelijk zijn. Dit doen we in overleg en alle openheid. 

Wij hebben een Pin automaat staan en je kunt ná de behandeling aan de balie afrekenen. Wens je nog extra een factuur, geef dat aan dan ontvang je die separaat per email. 

Dat kan, dit is maar een selectie van de meest gestelde vragen die we krijgen. Vul het informatie formulier in en stal je vraag aan ons, dan zal een van de therapeuten je binnen twee werkdagen antwoorden.

  • Kan iedereen in hypnose?
  • Wordt een sessie vergoed?
  • Mijn klacht staat er niet bij, kan ik wel geholpen worden?
  • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
  • Kan ik pinnen of een factuur ontvangen?
Heb je een vraag aan ons of wil je direct een afspraak maken?
Praktijkgegevens

Stan Laurelstrook 57
2726 VZ Zoetermeer
085 744 08 08
info@brainenbodycare.nl

Lid van
www.vact.nu
Aangesloten bij
Balansportaal.nl
Algemene voorwaarden
Veel gestelde vragen
Privacy & disclaimer policy

2022 © | Brain & Body Care